Öppet hus

UNDER ÖPPET HUS KAN NI TESTA VÅRA KLASSER HELT GRATIS

Under det öppna huset är ni välkomna att kostnadsfritt prova på våra kurser för att bestämma vilken nivå som bäst passar er. Vi erbjuder fika och en möjlighet att mingla med både befintliga och potentiella elever samt att träffa våra skickliga lärare, som står till ert förfogande för att svara på alla era frågor inför kursstarten. För att ge er en förhandsblick på kursinnehållet reserverar vi cirka 30 minuter för nybörjare och cirka 30 minuter för nybörjare/fortsättning (ordinarie lektionstider är 60 minuter). För dem som vill prova fortsättningskursen, erbjuds möjligheten att delta i en full lektion vid kursstart, då dessa klasser är 75 minuter långa. Om ni inte kan delta under öppet hus-dagen är ni välkomna att prova en gång gratis efter kursstart, såvida det finns lediga platser tillgängliga.

 • Gratis
  Måndag
  Alla är välkomna!
  Startar FR.O.M.DatumKommer snart
  -
  • Prova på våra klasser
  • Mingla och ställa frågor
  • Samtliga instruktörer kommer vara på plats

ERBJUDANDE

RABATTER OCH ERBJUDANDEN

Få 200 kr rabatt genom att kombinera två terminskurser. Om du väljer att kombinera en terminskurs med ett klippkort, erhåller du 100 kr rabatt.
Värva en vän och få 100 kr rabatt på din kursavgift, gäller endast om din vän anmäler sig till kursen. 
Ju fler vänner du värvar dessto mer rabatt får du på din kurssavgift!

Vårt klippkort, kostnaden är 1600 kr för 10 tillfällen, har en giltighetstid på 6 månader från det första lektionstillfället. För att köpa ett klippkort, vänligen maila oss dina uppgifter eller fyll i formuläret och ange att du är intresserad av ett klippkort. Betalningen sker via plusgirokontot, och klippkortet kan hämtas ut i studion.