Kurser

VÅRA KURSER ÄR ANPASSADE FÖR KVINNOR OCH MÄN I ALLA ÅLDRAR

Vi håller kurser i klassisk magdans och du får lära dig allt du behöver veta för att utvecklas i denna konstform, dvs dem olika stilar som ryms inom den egyptiska dansstilen. Vi hjälper dig att lära dig alla rörelser från grundnivån hela vägen till fortsättningen. Efter ett visst antal år kan du se fram emot att delta i magdanscenters showgrupp som heter Mayari showgrupp.

Det tar tid att få in grundstegen i magdans därför rekommenderar vi att man går på varje nivå minst 2 terminer innan man hoppar vidaretill nästa nivå. 

Utforska, Utveckla, Framträd

Vår kursstruktur omfattar tre nivåer:

  • Nybörjare:  för dig som aldrig har dansat orientaliskt dans.
  • Nybörjare fortsättning:  för dig som har dansvana eller deltagit i minst 1 termin tidigare.
  • Fortsättning: för dig som har deltagit i minst tre terminer tidigare.

I träningen ingår uppvärmning, teknik, kombinationer/koreografi och stretchning.
Kurserna kommer att avslutas med Jul- och vårföreställning.
Ha med dig bekväma kläder, t.ex. vanliga träningskläder. Man kan vara barfotad, ha strumpor eller mjuka skor.

JALLABINA® Workout

JALLABINA® är en form av dansträning till ljuvliga toner från Mellanöstern. Magdans, men även allt ifrån traditionell Dabke till Hip-hop blandas i denna högintensiva klass som definitivt kommer att få dig att studsa hem, svettig med ett leende på läpparna!

I kombination med de funktionella träningsblocken tränar du därför inte bara din styrka, koordination och kondition utan även muskler som annars ofta glöms bort så som axlar, rygg, fingrar, höfter och hela din core. Träningen är anpassad för både kvinnor och män. Man kan kombinera JALLABINA® med en vanlig magdans lektion för att få ut det mesta utav träningen.

Ta med dig bekväma skor och en vattenflaska. 

ERBJUDANDE

RABATTER OCH ERBJUDANDEN

200 kr rabatt genom att kombinera två terminskurser. Om du väljer att kombinera en terminskurs med ett klippkort, erhåller du 100 kr rabatt.
Värva en vän och få 100 kr rabatt på din kursavgift, gäller endast om din vän anmäler sig till kursen. 
Ju fler vänner du värvar dessto mer rabatt får du på din kurssavgift!

Vårt klippkort, kostnaden är 1600 kr för 10 tillfällen, har en giltighetstid på 6 månader från det första lektionstillfället. För att köpa ett klippkort, vänligen maila oss dina uppgifter eller fyll i formuläret och ange att du är intresserad av ett klippkort. Betalningen sker via plusgirokontot, och klippkortet kan hämtas ut i studion.

Änmäl dig nu