Möhippa

HOS OSS KAN NI BOKA EN OFÖRGLÖMLIG UPPLEVELSE UNDER MÖHIPPAN!

Vi tar även emot arbetsgrupper, svensexor, kompisgäng eller liknande grupper. 
Magdanslektionen pågår i ca 60 minuter och är specialanpassad för tillfället, det vill säga fokus på att ni ska ha kul och dansa loss.
Hela gänget får vara med och dansa!

Den blivande bruden får möjligheten att klä upp sig i en vacker magdansdräkt som hon får låna av oss, medan resten av sällskapet får låna färgglada höftsjalar. 
Lektionen avslutas med att den blivande bruden frivilligt får uppträda och visa upp sig, vilket även blir en fantastisk möjlighet att ta fotografier av bruden i den eleganta magdansdräkten.

För optimal komfort rekommenderar vi att deltagarna klär sig i kläder som de känner sig bekväma att dansa i, antingen i orientaliskt inspirerade kläder eller vanliga träningskläder.
Vår studio har ett centralt läge på Odenplan och är utrustad med omklädningsrum samt duschfaciliteter. Efter lektionen finns en lobby där deltagarna kan sitta en stund före eller efter lektionen för att mingla och eventuellt skåla, om de önskar det. Vi ser fram emot att göra er speciella dag till en minnesvärd och rolig upplevelse!

Bokning sker via länken kontakta oss, där hittar du ett formulär som du kan fylla i. Skriv ditt fullständiga namn, mobilnr, mailadress och i meddelande fältet kan du skriva in din hemadress. När du har gjort det får du en bekräftelse att det är bokat. Obs! Det kan dröja en dag innan du får bekräftelse på din bokning.

Vår avbokningsregel är följande:
Avbokningar som sker mindre än 10 dagar före ett planerat besök ska räknas som sent återbud och debiteras med 500 kr.
Avbokning som sker samma dag som planerat besök debiteras med fulltpris.

Mer information om priser och samarbeten hittar du längre ner på denna sida.

Prislista

Vi erbjuder olika grupp priser beroende på antal deltagare.

  • 1 - 10 Personer2000 KR
  • 10 - 15 Personer2500 KR
  • 15 - 30 Personer3000 KR
Boka nu

Bastuflotte

BOKA BASTUFLOTTE OCH MAGDANS

Vi samarbetar med Svenska Sjöevents och hjälper er att boka magdans på den vedeldade bastuflotten. En uppskattad aktivitet för kompisarna, after work-gänget, kick-offen, svensexan eller möhippan. Det blir varma bastubad, skönt häng på flotten med svala dopp i Mälarens klara vatten. En härlig upplevelse föralla sinnen. Bastuflotten ligger i Mälarhöjden, bara 15 minuter från Stockholms innerstad.